Politseiniku kuuli läbi hukkunud mehe elukaaslane: ta oli purupurjus ja püsis vaevu jalgel (36)

Copy
Paik, kus toimus intsident purjus kodaniku ja politsei vahel, mille tulemusel politseinik tulistas kodaniku surnuks.
Paik, kus toimus intsident purjus kodaniku ja politsei vahel, mille tulemusel politseinik tulistas kodaniku surnuks. Foto: Herman-Erik Isop

Alkohol, surnud koer ning segased suhted naabritega viisid sündmusteni, mis kustutas politseinike relvatoru läbi kolme lapse isa eluküünla.

Pühapäeval peeti Läänemaal asuvas väikeses Haeska külas, endise algkooli maja hoovil kuueaastase lapse sünnipäeva. Viimased pool aastat oli samas majas koos oma elukaaslase Anett Sauega elanud ka pühapäeva hilisõhtul politseiniku kuuli läbi hukkunud Kuido Sumerkin.

Sünnipäevapidu lõppes umbes pool kuus õhtul, viimased külalised lahkusid kell 20, pärast mida läinud Kuido koos oma elukaaslase Anettiga magama. Mingi hetk pööranud paar omavahel tülli.

«Ta oli viimased päevad väga endast väljas. Tal jäi paar päeva tagasi koer auto alla ja see keeras ta psüühika ja närvid tagurpidi,» ütleb elukaaslane Anett.

Tüli eskaleerudes istunud Kuido autosse ning tahtnud elukaaslase sõnul end ära tappa. «Ütles, et ma ei tee temast piisavalt välja. Tal polnud peas kõik päris korras, eriti kui alkoholi tarbis,» pihib elukaaslane.

Autoga Kuido siiski kaugele ei jõudnud, napid paarkümmend meetrit majast eemal peatas kraav ta teekonna. 

Kommentaarid (36)
Copy
Tagasi üles