Kantsleri ametist lahkuv Marika Priske jätkab praeguse seisuga kahe haigla nõukogus (1)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Pressikonverents, kus tervise- ja tööminister Tanel Kiik ning sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo teatasid plaanist kutsuda ametist tagasi praegune sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske. FOTO: Mihkel Maripuu
Pressikonverents, kus tervise- ja tööminister Tanel Kiik ning sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo teatasid plaanist kutsuda ametist tagasi praegune sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske. FOTO: Mihkel Maripuu Foto: Mihkel Maripuu

Esmaspäeval tagasi kutsutud sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske viimane tööpäev on 22. august. Seni aga pole sotsiaalministeerium teinud kahe haigla nõukogule ettepanekut Priske tagasi kutsuda. 

Selle nädala esmaspäeval tegid tervise- ja tööminister Tanel Kiik (KE) ning sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo valitsusele ettepaneku kutsuda ametist tagasi sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske. Valitsus rahuldas ettepaneku ning Priske viimane tööpäev kantslerina on 22. augustil. 

Marika Priske kuulub aga ka kahe haigla nõukokku: Pärnu haigla ning Põhja-Eesti regionaalhaigla omasse. 

Sotsiaalministeeriumist öeldi Postimehele, et Pärnu haigla nõukogu liikmed määrab Pärnu linnavalitsus ning PERHi osas pole veel jõutud kõike läbi arutada ning Priske asjus otsustatakse lähiajal. 

«Marika Priske on Pärnu haigla nõukogus riigi esindaja. Seni pole sotsiaalministeerium teinud ettepanekut tema tagasikutsumiseks,» vastas Postimehele Pärnu linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar.

Ka PERHi nõukogu liikmed määrab ametisse ja kutsub tagasi sotsiaalministeerium. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles