Nädala retseptid Suvelahe söök: katseta Lahepere villa perenaise Helen Vihtoli suvehitte

Britt Rosen
Copy
Clafoutis vaarikate ja virsikutega. FOTO: Madis Veltman
Clafoutis vaarikate ja virsikutega. FOTO: Madis Veltman Foto: Madis Veltman

KLOOGARANNA KUUMAD MAITSED. Lahepere villa kodurestorani perenaine-kokk Helen Vihtol jagab oma köögi tänavusuviseid hittretsepte, prantsuspärane marjaküpsetis nende hulgas.

Üle hulga aja on Kloogarannas jälle restoran, jõudsime ära oodata, õhkab see põlvkond, kes mäletab veel nõukogudeaegset suverestorani Kajakas ning limonaadi- ja õlleputkasid.

Siiski, enam pole söögikoht mereäärsetel liivaluidetel, vaid paar minuti jalutuskäigu kaugusel merest, rannamändide vahel. Ka maitsete paletti pole mõtet tollaste kasinate oludega võrrelda. Lahepere lahe kaldale jäävas Lahepere villa kodurestoranis, kus külalisi võõrustavad põhiliselt perenaine Helen Vihtol ja üks põnevama käekirjaga Eesti kokkasid Silver Saa, harvem ka mõni külaliskokk, jagub uusi toiduelamusi igaks nädalaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles