Valitsuskommunikatsiooni büroo direktoriks kandideerib kaks inimest

BNS
Copy
Tallinn Vabariigi valitsuse pressikonverents Stenbocki majas. Vasakult peaminister Kaja Kallas, riigihalduse minister Jaak Aab, tervise- ja tööminister Tanel Kiik. Foto on illustratiivne
Tallinn Vabariigi valitsuse pressikonverents Stenbocki majas. Vasakult peaminister Kaja Kallas, riigihalduse minister Jaak Aab, tervise- ja tööminister Tanel Kiik. Foto on illustratiivne Foto: Mihkel Maripuu

Riigikantselei valitsuskommunikatsiooni büroo direktori ametikohale esitas kandideerimisavalduse kaks inimest, ütles teisipäeval BNSile riigikantselei pressiesindaja.

Kolmapäeval koguneb tippjuhtide valikukomisjon, kus pärast dokumentide läbivaatust otsustatakse konkursi järgmised voorud ja tegevused.

Uut inimest otsitakse Eero Rauna asemele, kes asus sellesse ametisse tänavu 4. jaanuaril ning otsustas maikuus lahkuda. Lahkumise põhjusena tõi ta välja riigikantselei struktuurimuudatuse, millega lüüakse lahku valitsuse kommunikatsioonibüroo ja strateegilise kommunikatsiooni büroo ning mille võrra jääb valitsuse kommunikatsioonibüroo väiksemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles