Kaitsevägi lööb elanike vaktsineerimisel kaasa

Postimees
Copy
Kaitseväelased Mustika keskuse ees inimesi vaktsineerimas. Kaitsevägi kaasati vaktsineerimisse tervise- ja tööminister Tanel Kiige ametiabi taotluse järel. 
Kaitseväelased Mustika keskuse ees inimesi vaktsineerimas. Kaitsevägi kaasati vaktsineerimisse tervise- ja tööminister Tanel Kiige ametiabi taotluse järel. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kaitsevägi püstitas eile Tallinna Mustika keskuse parklasse mobiilse vaktsineerimispunkti, et toetada riiklikku vaktsineerimiskampaaniat.

Kaitsevägi kaasati inimeste vaktsineerimisse tervise- ja tööminister Tanel Kiige ametiabi taotluse järel. Esialgu panustab kaitsevägi kahe tegevväelasest meedikuga. Lisaks kuuluvad vaktsineerimismeeskonda kaks naiskodukaitsjat.

«Kui siiani on kaitsevägi keskendunud vaktsineerimisel kaitseministeeriumi valitsemisala teenistujatele ja ajateenijatele, siis nüüd on meil võimalus anda panus ka ülejäänud elanikkonna toetamiseks. Maksimaalne vaktsineeritus on hetkel parim viis riiki lukku panemata elu käimas hoida,» ütles kaitseväe peaarst kolonelleitnant Targo Lusti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles