Vaktsineerimisbuss on järgmisel nädalal Nõmme linnaosas

BNS
Copy
Qvalitase vaktsineerimisbuss
Qvalitase vaktsineerimisbuss Foto: Kristo Niglas

Tallinna Nõmme linnaosas on inimeste vaktsineerituse protsent piirkonniti erinev ja linnaosa valitsus otsustas tuua vaktsineerimisbussi Raudalusse, Männikule, Pääskülla ja Nõmme turule.

Kolmel augustipäeval vaktsineerivad õed Nõmmel kõiki soovijaid, ütles Qvalitas Arstikeskuse turundusjuht Maarja Pehme. 19. ja 21. augustil on vaktsineerimisbuss Männikul ja Raudalus, 22. augustil Nõmmel ja Pääskülas. Kaitsesüstimisel kasutatakse Pfizeri ja Moderna vaktsiine, eelregistreerimine pole vajalik ja järgmine doos tehakse nelja nädala pärast.

Vaktsineerima pääseb isikut tõendava dokumendiga, vaktsineerima tulles palutakse riietuda selliselt, et saaks kiirelt ja mugavalt paljastada õlavarre, ning kui kellelgi on vajadus manustada ka teisi vaktsiine, peaks vaktsineerimiste vahe olema vähemalt 14 päeva.

Vaktsineerimisbuss on 19. augustil kella 10–15.30 Männiku Rimi parklas ja samal päeval kella kell 16–18 Raudalu Konsumi parklas. 21. augustil kella 10–15.30 Männiku Rimi parklas ja kella 16–18 Raudalu Konsumi parklas. 22. augustil kella 10–14.30 Nõmme Turu parklas ja kella 15–18 Pääsküla mini Rimi parklas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles