Emajõe raudteesilla remont muudab rongide sõidugraafikut

BNS
Copy
Elroni reisirong Tamsalus.
Elroni reisirong Tamsalus. Foto: Marianne Loorents

Tartu Emajõe raudteesilla remonttööd toovad Ida- ja Kagusuuna sõiduplaanidesse järgmisel nädalal muudatusi.

Perioodil 23.-26. august kehtib ajutine rongide sõiduplaan. Peamised muudatused puudutavad Ida- ja Kagusuuna rongide liikumist, kasutusel on asendusbussid.

«Vastavalt Eesti Raudtee rekonstrueerimistööde kavale toimuvad Emajõe raudteesillal remonttööd, mille käigus suletakse rongiliikluseks peatee Kärkna-Tartu jaama vahel,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

«Muudatused sõiduplaanides puudutavad Tartu-, Valga- ja Koidula/Piusa liine. Tabivere-Tartu vahel on kasutuses asendusbussid. Hommikune Jõgeva-Tartu reis on asendatud bussiga. Samuti muutuvad enamuste Valga ja Koidula/Piusa liinide väljumisajad,» lisas Kongo.

Remondid algavad 23. augusti hommikul kell 10 ehk selle ajani saab liikumiseks kasutada ronge. Alates kella 10-st on kõik reisid asendatud bussidega. Remonditööd lõppevad 26. augustil kell 10 ning seejärel taastub remondieelne sõiduplaan.

24.-26. augustini ei ole käigus Tallinna-Pääsküla reis väljumisega kell 11.04 ning 26. augustil Tallinna-Aegviidu reis 410 väljub tavapärasest hiljem ehk kell 13.

Muudatustega sõiduplaanid on üleval Elroni kodulehel ja ka rongipeatuste infostendidel. Asendusbusside peatused on tähistatud Elroni värvides siltidega.

Asendusbussidega ei ole võimalik transportida jalgrattaid.

Raudteeremontide ajal on asendusbussi kasutamine ratastooliga võimalik eeldusel, et ratastool pannakse pakiruumi ehk see peab olema kokkupandav ning reisija saab ise bussi minna. Juhul, kui klient saab liikuda ainult ratastoolis, tuleb oma reisisoovist ja täpsetest reisi aegadest vähemalt 3 tööpäeva varem e-posti teel abi@elron.ee teada anda. Sel juhul on võimalik korraldada spetsiaalne transport, kuhu saab ratastooliga siseneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles