Nostalgia võlu - moeasjad, mis ei aegu

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Diana Arno romantiline suvemood. FOTO: Dmitry Knut
Diana Arno romantiline suvemood. FOTO: Dmitry Knut Foto: Dmitry Knut

Moepilk minevikku. Kui maailm läheb hulluks, leiab mood üles hingekosutava ajatu ilu. Romantilised roosimustrid, vanade albumite ülevalgustatud gamma, helge heledus ja siidi õrnus – selles võtmes on sündinud Diana Arno suvekollektsioon. Kuidas seda kõike kanda, annab nõu Kristiina Virt, Diana Arno brändijuht.

Suvel on stiilseks jääda kõige raskem! Mida vähem asju selga panna, seda targemini tuleb neid valida. Kuid selle asemel, et igal soojal hooajal uut stiili-jalgratast leiutama hakata, võib inspiratsiooni ammutada ka ajatust ilust. 

Mis on parim asi suveks, mida sa ise kanda armastad?

Tahaks öelda kleit, aga vaat ei saa! Minu puhul see ei toimigi alati, sest see on liiga lihtne valik! Kleidiga oled otsekohe riides ja iseendale jääb eneseväljendusrõõmu vähemaks. Pigem pakuvad kihilised komplektid mulle rohkem vabadust stiilimängudeks. Nii et minu suvelemmikud on hoopis lühikesed püksid. Ma ei soovita sportlikke ja liibuvaid, mida praegu ülipalju kantakse, vaid minu lemmikud on kindlasti kangast ja selge vormiga, pigem kehast eemale hoidvad. Kuid jalgu tahan päikesele näidata küll – püksid võiksid olla ikka uljalt lühikesed. Ja kindlasti heledad – olen väga suur heledate toonide austaja.

Lühikeste pükste peale saab ehitad väga palju erinevaid suviseid komplekte. Paned kõrvale mõne lendleva siidise pluusi ja saad romantilise terviku. Nööpidega pluusi soovitan kanda kindlasti naba kohal sõlme seotuna, nagu praegu moes on. Või siis nabapluus – samuti suur moehitt. Sportlikuma meeleolu puhul sobita šortside juurde ilma varrukateta maika. Nii palju erinevaid komplekte saab ühtede hästi istuvate lühikeste pükstega luua!

Kusjuures see on nüüd täitsa siirast südamest antud stiilivihje, sest meie enda suvekollektsioonis sel aastal lühikesi pükse polegi. Edaspidi kindlasti teeme.

Diana Arno kaunitarid õhkõrnades pastelltoonides ja ruudumustrites,. FOTO:
Diana Arno kaunitarid õhkõrnades pastelltoonides ja ruudumustrites,. FOTO: Foto: Dmitry Knut
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles