Vene asevälisminister: suhted võiksid olla palju paremad

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM2:VLADIMIR TITOV, VENEMAA ASEVLISMINISTER :TALLINN, EESTI,23JANC09
Venemaa asevälisminister VLADIMIR TITOV käis koos suursaadik NIKOLAI USPENSKIGA Siselinna kalmistul Pronkssõduri mälestusmärgi juures ning asetas sinna  pärja ja nelgid. 
pl/FOTO PEETER LANGOVITS, POSTIMEES
TLNPM2:VLADIMIR TITOV, VENEMAA ASEVLISMINISTER :TALLINN, EESTI,23JANC09 Venemaa asevälisminister VLADIMIR TITOV käis koos suursaadik NIKOLAI USPENSKIGA Siselinna kalmistul Pronkssõduri mälestusmärgi juures ning asetas sinna pärja ja nelgid. pl/FOTO PEETER LANGOVITS, POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Eestit külastav Vene Föderatsiooni asevälisminister Vladimir Titov ütles, et kahe riigi suhted võiksid olla palju paremad.


«Olen veendunud, et Eesti-Vene suhted võiksid olla palju paremad,» tunnistas Titov intervjuus «Aktuaalsele kaamerale», mida vahendas

ERR Uudised

.

«Probleemid meie riikide vahelistes suhetes on paljuski põhjustatud piirileppe ebaõigest ratifitseerimisest, mis tõi suhetesse kaasa tugeva resonantsi,» selgitas ta.

Titov tõi välja ka tunamullustest aprillisündmustest õhku jäänud küsimused. «Aga me peame mõtlema ka tulevikule ja sellele, kuidas takistused kõrvaldada, et meie riikide suhted saaksid areneda meie rahvaste huvides,» lisas asevälisminister samas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles