FOTOD Politsei otsib Harjumaal Mustjärve kaldalt leitud asjade omanikku

Copy
Tänavjärve järvekallas.Foto on illustratiivne.
Tänavjärve järvekallas.Foto on illustratiivne. Foto: Anneli Palo

Häirekeskusele teatati, et Harjumaal asuva Mustjärve kaldalt leiti naisterahva riided. Politsei kontrollis järve ümbrust ja küsitles ka järve ääres viibinuid, kuid riiete omanikust keegi midagi ei tea. 

22. augusti õhtul teatati häirekeskusele, et Harjumaal Anija vallas asuva Leppsilla Mustjärve kaldalt on leitud naisterahva riided. Leidmiskohta kontrollinud politseipatrull vaatas ringi ümberkaudsetes telkimiskohtades, lõkkeplatsidel ning küsitles järve ääres viibijaid, kuid keegi ei osanud öelda, kellele need riidesemed võiksid kuuluda või mis ajast need seal on.

Maha on jäetud naiste musta ja beeži värvi kleit, roosakad kingad, tumesinised püksid ja kirju kampsun.

Tänaseks pole politseile kellegi kadumisest teada antud, kellele riided kuuluda võiks. Kaldalt leitud riideesemed on toimetatud Ida-Harju politseijaoskonda (P. Pinna 4, Tallinn).

Ida-Harju politseijaoskonna väärteomenetleja Irina Malõševa sõnul on loomulik, et inimestel tekib hirm ja segadus nähes pealtnäha omanikuta riideid rannas vedelemas ning väga õige tegu oli neist teada anda numbril 112.

«Politsei eesmärk on teha kindlaks, et järve kaldalt leitud riiete omanikuga on kõik korras. Seega kui keegi tunneb ära piltidel olevad esemed või teab, kellele need võiksid kuuluda, palume sellest märku anda telefonil 6125311 või e-maili teel irina.maloseva@politsei.ee,» ütles Malõševa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles