Mustamäe Mustika keskuse parklas tegutseb mobiilne vaktsineerimispunkt

BNS
Copy
Vaktsineerimine.
Vaktsineerimine. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Teisipäeviti ja neljapäeviti tegutseb Mustamäel Mustika keskuse parklas kaitseväe mobiilne vaktsineerimispunkt.

Mustamäe linnaosa valitsus annab teada, et koostöös kaitseväega COVID-19 vastu vaktsineerimise korraldamisel jätkub ja vaktsineerimisvõimalused linnaosas muutuvad järjest mugavamaks ja mitmekesisemaks.

Alates teisipäevast tegutseb igal teisipäeval ja kolmapäeval kell 10–15 Mustika keskuse parklas kaitseväe mobiilne vaktsineerimispunkt. Kaitseväel on plaanis jätkata Mustamäel vaktsineerimistelkides vaktsineerimist oktoobrini. Kaitsesüstimine kaitseväe vaktsineerimispunktis on kõigile tasuta.

Kõik soovijad saavad lasta ennast kohapeal eelregistreerimiseta vaktsineerida Moderna vaktsiinidega. Moderna ehk Spikevaxi vaktsiini manustatakse alates 12. eluaastast ja selle puhul tuleb teine doos teha neli nädalat pärast esimest kaitsesüstimist.

Lisaks kaitseväe mobiilsele vaktsineerimispunktide on kõikidel soovijatel endiselt võimalik tulla vaktsineerima Kaja Kultuurikeskuses asuvasse Lääne-Tallinna Keskhaigla vaktsineerimiskeskusesse. Kaja vaktsineerimisekeskus on avatud seitse päeva nädalas ning kell 10–18 saab kaitsesüstimisele tulla ka eelneva registeerimiseta. Kaja vaktsineerimiskeskuses on kasutusel Pfizer/BioNTechi vaktsiin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles