Tänavu koristame maailma lauldes (2)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Maailmakoristuspäeva korraldajad (vasakult) Külli Kiivet, Britt Normet ja Mart Normet lubavad, et koristuspäeval osalemine muudab osalejat ja seeläbi maailma.
Maailmakoristuspäeva korraldajad (vasakult) Külli Kiivet, Britt Normet ja Mart Normet lubavad, et koristuspäeval osalemine muudab osalejat ja seeläbi maailma. Foto: Eero Vabamägi

Tänavu 18. septembril toimuva järjekordse maailmakoristuspäevaga liituvad laulukoorid, kellele annavad otsa kätte Elmari raadios kõlavad koorilaulud. Tänavu laulame Eestimaa puhtaks.

«Mul oli nii suur rõõm, et Külli sellega nõusse jäi!» sõnas üks maailmakoristuspäeva juhtidest Britt Normet, viidates koorijuht Külli Kiivetile, kes tänavust koristuspäeva korraldada aitab.

Nimelt tuli Normetil juulis idee, et maailmakoristuspäevale annaks vunki juurde koorilaul. Selle aasta uuendus seisnebki selles, et üleilmse koristuspäevaga liituvad koorid. Kella 12–13 kõlavad raadio Elmar eetris tuntud koorilaulud, millele koorid üle Eesti kaasa laulavad. Seejärel koristatakse paar tundi koos kaasmaalaste ja ülejäänud maailmaga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles