Tallinna maraton ja sügisjooks toovad muudatused liikluskorralduses

BNS
Copy
Joogipunkt Tallinna maratonil viis aastat tagasi. Vett on lauda veetud lausa ämbritega.
Joogipunkt Tallinna maratonil viis aastat tagasi. Vett on lauda veetud lausa ämbritega. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna maraton ja sügisjooks toovad muudatused liikluskorralduses.

Mittetulundusühing Liikuv Eesti esitas Tallinna transpordiametile taotluse Tallinna maratoni ja Tallinna sügisjooksu korraldamiseks 11. ja 12. septembril ja ürituse tõttu liikluskorralduse muutmiseks Tallinna teedel ning tänavatel. Lisaks taotleb MTÜ teede ja tänavate sulgemismaksust ja ühistranspordi ümberkorraldamise kulude tasumisest vabastamist.

Tallinna ühistranspordi käigushoidmiseks tuleb jooksuvõistluse ajaks muuta bussiliinide 1A, 5, 8, 34A ja 38 marsruute.

Russalka mälestusmärgi parkla juures suletakse liiklus 9. septembril kella 18st kuni 12. septembril kella 23ni.

11. septembril kella 8st kuni kella 23ni piiratakse liiklust Jõesuu tee sõiduteel ja paaritute numbritega majade esisel kõnniteel, Mähe-Kaasiku teel, Merivälja teel Pirita jõest ja Ranna tee vahelisel lõigul, Pirita ranna kergliiklusteel, Pirita tee sõiduteel ja paaritute numbritega majade esisel kõnniteel, Reidi tee sõiduteel ja paaritute numbritega majade esisel kergliiklusteel.

Filmimuuseumi tagune kergliiklustee, Kose tee Pirita tee ja Urva tänava vahelisel lõgul, Lepa põik, Lepa tänav Tuulenurga tänava ja Lepa põigu vahelisel lõigul, Lillepi pargi kergliiklusteed, Maarjamäe memoriaali juures olevad kergliiklusteed, Pirita tee kergliiklustee ja Tuulenurga tänav suletakse liiklemiseks 11. septembril kella 16.55st kuni kella 19.30ni;

Jõesuu tee sõidutee ja paaritute numbritega majade esine kõnnitee, Mähe-Kaasiku tee, Merivälja tee Pirita jõest ja Ranna tee vahelisel lõigul, Pirita ranna kergliiklustee, Pirita tee sõidutee ja paaritute numbritega majade esine kõnnitee, Reidi tee sõidutee ja paaritute numbritega majade esine kergliiklustee piiratakse 12. septembril kella 8st kuni kella 16ni.

Korraldajad palusid AS Tallinna linnatranspordil katkestada 11. septembril ja 12. septembril kella 8.50st kuni kella 9.10ni liiklus bussiliinidel nr 1A, 5, 8, 34A ja 38 Pirita teel mõlemal sõidusuunal Lauluväljaku peatuse piirkonnas.

Bussiliin number 5 suunatakse 11. septembril kella 17st kuni 19ni ümbersõidule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles