Söögikoht Saaremaa söögiparadiis, mida paljud veel ei tea

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Kohvik Pritsukas – Orissaare hästi hoitud söögisaladus. Terrass on ruumikas, kuid ka sees on väike söögisaal kolme lauakesega. Ja toiduelamus ületab kõik ootused.
Kohvik Pritsukas – Orissaare hästi hoitud söögisaladus. Terrass on ruumikas, kuid ka sees on väike söögisaal kolme lauakesega. Ja toiduelamus ületab kõik ootused. Foto: Kristina Herodes

Salajane söögiparadiis. Saaremaal peitub üks imetore toidukoht, mis pakub fantaasiarikkaid kohalikke hõrgutisi – kohvik Pritsukas. 

Mis on võimatu missioon? Leida suve lõpul ja nädala alguses Saaremaalt üks tõeliselt hea söögikoht. Kohti muidugi on, kuid esmaspäev-teisipäev nad oma uksi naljalt ei paota. Me oleme sõbrannaga ringi sõitnud tubli tunni ja teinud kuus-seitse kõnet lähikonnas asuvatesse ja tuttavate kaudu kiita saanud restodesse. Kinni köik!

Orissaarest läbi sõites jääme vaatama kuulsat tammepuuga jalgpallistaadioni ja seal ta ongi – kohvik Pritsukas. Suur silt peal: kohvik avatud! Me olime juba lootuse kaotanud...

Aga seda, et elu meid oma kavalate keerdkäikudega tõelisse gurmaanide paradiisi juhatab, poleks me küll oodata osanud! Pritsukas on ideaalne suvepesa ja kuuleme kohalikelt, et vaid suvekuudel nad avatud ongi. Nii et kes seda lugu loeb – kähku masinale hääled sisse ja Saaremaa poole punuma. Viimased võimalused neist uhketest toidunaudingutest osa saada! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles