Nädala retseptid Suvelõpugrill: kuidas veiseliha sütel õigesti küpsetada?

Britt Rosen
Copy
Kuivlaagerdunud antrekoodilõik kondiga, lisandiks läätsesalat.
FOTO: Kristjan Teedema
Kuivlaagerdunud antrekoodilõik kondiga, lisandiks läätsesalat. FOTO: Kristjan Teedema Foto: Kristjan Teedema

VEISELIHA SÜTEL. Suvise grillihooaja lõpetuseks võiks enesele korraldada küpsuseksami: kas ma oskan grillil veiselihaga ümber käia? Hobikokk ja toidu(aja)kirjanik Tiit Efert jagab juhatust.

Peaasi, et veisetükki üle ei küpsetataks, toob Tiit Efert esile põhilise, millega veise puhul ka grillides kõige rohkem eksitakse. «Maitseks kohe pärast sütelt võtmist vaid soola ja värskelt jahvatatud musta pipart, ei mingit marinaadi. Nii on see kõige parem,» sõnab hobikokk ja toidu(aja)kirjanik, kes käib Tartu Lõunakeskuse kodumaise lihapoe Estonian Meat House terrassil paaril korral nädalas huvilistele veiseburgerit ja antrekooti grillimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles