Pealinna ööelu muutub ahtamaks: rakendub napsumüügi piirang

Margus  Martin
, reporter-toimetaja
Copy
Kas öine alkoholimüügi piirang Tallinna baarides ja ööklubides toob loodetud tulu ning tagab linlastele rahuliku une või mitte, näitab aeg.
Kas öine alkoholimüügi piirang Tallinna baarides ja ööklubides toob loodetud tulu ning tagab linlastele rahuliku une või mitte, näitab aeg. Foto: Mihkel Maripuu

Septembri algusest rakendub Tallinna meelelahutusasutustes öine alkoholimüügi piirang, millega omavalitsus soovib tagada seni ohjeldamatut pidutsemist talunud linlastele parema elukvaliteedi. Vastava otsuse tegi linnavolikogu möödunud aasta septembris.

Baarides, ööklubides ja kasiinodes kolmapäevast kehtima hakkava piirangu kohaselt ei tohi neis alkoholi müüa nädala sees öösel kella kahest hommikul kella kuueni ning nädalavahetustel öösel kella kolmest hommikul kella seitsmeni. Erand tehti kasiinodele ja ööklubidele, kus piirangu algusaeg on tunni võrra hilisem.

Viru väljaku ääres tegutseva Venus Clubi juhatuse liige Kardo Kõiv tõdes, et piirangud avaldavad mõju nii või teisiti, ent ööklubide tunni võrra pikem lahtiolekuaeg on õigustatud: seal on niiöelda kontrollitud keskkond, kus toimuval hoiavad silma peal turvamehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles