Kaja kultuurikeskuse vaktsineerimiskeskus sulgeb septembri lõpus uksed

BNS
Copy
Lääne-Tallinna Keskhaigla meedikud vaksineerivad Kaja Kultuurikeskuse ruumides 65-aastaseid ja vanemaid, kes on end digiregistratuuri kaudu COVID-19 vaktsineerimisele registreerinud.
Lääne-Tallinna Keskhaigla meedikud vaksineerivad Kaja Kultuurikeskuse ruumides 65-aastaseid ja vanemaid, kes on end digiregistratuuri kaudu COVID-19 vaktsineerimisele registreerinud. Foto: Madis Veltman

Lääne-Tallinna keskhaigla paneb septembri lõpus kinni Kaja kultuurikeskuses asuva vaktsineerimiskeskuse, kuna kultuurikeskus soovib jätkata oma tavapärase tööga.

Kaja kultuurikeskuses asuv vaktsineerimiskeskus töötab kuni 26. septembrini. «Pärast seda jätkame tööd Lääne-Tallinna keskhaigla koosseisu kuuluvates Mustamäe tervisekeskuse ruumides – seal lõpetame pooleliolevad vaktsineerimiskuurid ehk teeme 2. vaktsiinidoosi neile, kellel jääb see septembri lõppu või oktoobrisse,» ütles Lääne-Tallinna keskhaigla kommunikatsioonispetsialist Liisa Matteus BNSile. «Esimesi vaktsiinidoose me praeguse seisuga seal teha ei plaani,» lisas ta.

Matteusi sõnul on Lääne-Tallinna keskhaigla väga tänulik Kaja kultuurikeskusele ja Mustamäe linnaosa valitsusele, et on saanud vaktsineerimiseks kasutada mitme kuu vältel Kaja mugavaid ja avaraid ruume. «Kuna Kaja kultuurikeskus soovib enda tavapärase tööga jätkata, siis oleme kokku leppinud, et vabastame nende ruumid septembri lõpus,» nentis Matteus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles