Marek Seer asub juhtima Confido kiirkliinikuid

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Marek Seeri esimese tööleasumise Confidosse nurjas Valga haiglas puhkenud eliitvaktsineerimise skandaal.
Marek Seeri esimese tööleasumise Confidosse nurjas Valga haiglas puhkenud eliitvaktsineerimise skandaal. Foto: Konstantin Sednev

Täna pani Marek Seer maha ameti sotsiaalministeeriumi juures Covid-19 vaktsineerimise töörühma juhina ning asus Confido kiirkliinikute etteotsa.

Mõni kuu tagasi, kui Confido tegevjuht ja juhatuse liige Risto Laur kuulis, et Marek Seeri koroonatöörühma juhi koht on tähtajaline, helistas ta Seerile, kes ütles talle vaid kuupäeva, millal ta on vaba uuteks väljakutseteks.

Õigupoolest võttis Confido Seeriga esimest korda ühendust juba jaanuaris, kui ta oli veel Tartu Ülikooli kliinikumi juhatuses. Ent siis puhkes Valga haigla skandaal, kus haigla toonane juht pakkus vaktsiini väljaspool järjekorda oma Rotary klubi vendadele. Kui Valga haigla juht kohustustest vabastati, saadeti tema asemele Marek Seer, kelle liitumine kiirkliinikutega siis enam kõne alla ei tulnud. Teise pakkumise tegi Confido Seerile kevadel. «Ent siis hakkas ta tegelema vaktsineerimisega,» märkis Laur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles