Haiglajuht kandideerib Keskerakonna nimekirjas, aga erakonda astuda ei plaani

Toomas Kask
, Saatejuht
Copy
Lääne-Tallinna keskhaigla juht Arkadi Popov küll kandideerib Keskerakonna nimekirjas, aga erakonda astuda enda sõnul ei plaani.
Lääne-Tallinna keskhaigla juht Arkadi Popov küll kandideerib Keskerakonna nimekirjas, aga erakonda astuda enda sõnul ei plaani. Foto: Madis Veltman

Keskerakonna nimekirjas kandideerib oktoobrikuistel valimistel Tallinna linnavolikogusse Kesklinna valimisringkonnas Lääne-Tallinna keskhaigla juht Arkadi Popov, kes teatas, et kandideerimisest hoolimata ei ole ta Keskerakonda astunud ega plaani seda ka teha.

«Ma ei ole Keskerakonna liige ja mul ei ole plaanis ka sinna astuda. Tahan olla erapooletu ja tegutseda ka tervishoiusüsteemis erapooletu arstina,» kinnitas ta.

Ettepanek tehti koroonakriisis laiemale avalikkusele tuttavaks saanud eesliinitöötajale suvel, kui Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart kutsus Popovi eravestlusele. «Ettepanek oli valimistel osaleda ja kandideerida,» sõnas Popov.

Popov tunnistas, et aastaid tagasi mõtles ta poliitikutest keskmise inimese stereotüübi järgi, ent koostöö möödunud aastal, kui 30-aastase tööstaažiga arst täitis terviseameti kriisistaabi hädaolukorra meditsiinijuhi ülesandeid, pani teda oma seisukohta ümber hindama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles