Maris Jesse jätkab tervisevaldkonnas

Kadri Tammepuu
, Fookuse Tervishoiu toimetaja
Copy
Maris Jesse tegeles sotsiaalministeeriumi asekantslerina viie aasta jooksul mitme väga teravat vastukaja pälvinud teemaga.
Maris Jesse tegeles sotsiaalministeeriumi asekantslerina viie aasta jooksul mitme väga teravat vastukaja pälvinud teemaga. Foto: Eero Vabamägi

Augusti alguses koroonavaktsineerimise takerdumisel töölt vallandatud sotsiaalministeeriumi kantsleri Marika Priske lahkumine jättis töökohata ka Maris Jesse, kellest pidi saama kantsleri nõunik, kui tema ametiaeg terviseala asekantslerina oli lõppenud. Ametnike vangerdus tõi tervise valdkonna juhtimisse kolmenädalase vaakumi.

Maris Jesse, teie viimane tööpäev sotsiaalministeeriumi asekantslerina oli 6. augustil – kuidas möödusid viimased päevad ministeeriumis?

Ootuspäraselt töiselt, postkast ja tegemata tööde nimekiri said puhtaks. Eelviimasel päeval tegid kolleegid mulle südamliku üllatuse. Töölt lahkumisel on meil kombeks kolleege tänada – seda tegin kooki ja kringlit pakkudes sel nädalal, kui juba enamik töökaaslasi oli tagasi majas ja sain ka Heidile (uus asekantsler Heidi Alasepp – K. T.) selles ametis jaksu soovida.

Millist nõu andsite oma mantlipärijale?

Heidi on ministeeriumis varem töötanud, tal on hea ettekujutus asekantsleri tööst, soovisin vastupidavust tervise ja tervishoiu eest seismisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles