nädala persoon Rasmus ja Andero Ermel: Igast olukorrast tuleb positiivne komm leida!

Betty Ester-Väljaots
Copy
Rasmus Ermel isa Anderolt filmivõtete jaoks palju küsimusi ei küsinud, vaid proovis ise ja võttemeeskonna abiga hakkama saada.
Rasmus Ermel isa Anderolt filmivõtete jaoks palju küsimusi ei küsinud, vaid proovis ise ja võttemeeskonna abiga hakkama saada. Foto: Mihkel Maripuu

Kuigi algaval nädalal jõuab kinodesse film «Vee peal», kus Rasmus Ermel (16) on peaosas ja väike osa on ka tema isal, Linnateatri näitlejal Andero Ermelil (45), tõrjuvad nad viisakalt igasugused teatridünastia jutud juba eos. Rasmus asub õppima Vanalinna Hariduskolleegiumi gümnaasiumi osa teatriklassis, kus vanem vend Artur (18) juba ees.

Rasmuse hinnangul ei tähenda tema koolivalik tingimata näitlejaks saamise otsust ja ta tahab endale hoida võimalust ka millekski muuks, kuigi näidelda talle meeldib.

Praegu aga katsume hetkes elada ja Kalamajas taastunud kohvikuelu nautida. Kohvimasina pidev turtsumine ja häälekad vestlused kõrvallaudades loovadki ümberringi normaalsust meenutava õhkkonna. Päikeselises pärastlõunas on palju elevust: Eestile leiti president ja algav kooliaasta lubab lapsed taas koolimajadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles