Vägistamiskahtlus: Rootsi politsei pidas Tallinki laeval kinni ühe inimese (5)

Copy
Foto: Peeter Langovits

Kruiisireis Turust Stockholmi ja tagasi kulges laupäeval Tallinki laeva Baltic Princess pardal ebatavaliselt pingelises õhkkonnas, laeval pööras tülli kaks seltskonda, Rootsi politsei võttis Stockholmis kinni ühe vägistamises kahtlustatava inimese, lisaks sai ka Soome politsei ühe kuriteoteate seksuaalse ahistamise kohta.

Tallink Silja pressiesindaja Marika Nöjd ütles Iltalehtile, et üks Soomest kruiisi alustanud inimene võeti Stockholmis politsei hoole alla ja Rootsi politsei alustas kriminaalmenetlust väidetava vägistamise uurimiseks.

Ka Soome politsei sai seoses laupäevase kruiisiga ühe kuriteoteate, see oli seotud seksuaalse ahistamisega. Soome politseile esitatud kuriteoteade ei ole seotud juhtumiga, mida uurib Rootsi politsei.

Nöjdi sõnul pingestasid õhkkonda laeval kaks seltskonda, kokku paarkümmend inimest, kes omavahel tülli läksid. Sündmused eskaleerusid kella 23 paiku, kui laeva töötajad ja turvamehed pidid kaht tülitsevat seltskonda lahutama. Nöjdi sõnul õnnestus laeva personalil olukord maha rahustada ja keegi vahejuhtumis viga ei saanud.

Kruiisilaeva pardal oli sel ajal umbes 500 inimest. Tagasiteel Turusse võttis laev Ahvenamaalt Mariehamnist pardale veel 300 reisijat.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles