Tondiraba parki on juba neli korda kiirabi vajatud (1)

, Rus.Postimees reporter
Copy
Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet nentis, et arvestades Tondiraba mänguväljaku külastajate hulka, on loogiline, et seal võivad aeg-ajalt tekkida probleemid ja kukkumised.
Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet nentis, et arvestades Tondiraba mänguväljaku külastajate hulka, on loogiline, et seal võivad aeg-ajalt tekkida probleemid ja kukkumised. Foto: Rus.Postimees

Tallinnas augusti lõpul avatud Tondiraba laste mänguväljakul juhtus pühapäeval õnnetus, mistõttu vajas laps kiirabi, rääkis Rus.Postimehele pealtnägija.

Mänguväljakul koos lapsega olnud ema sõnul ta juhtunut ise pealt ei näinud, kuid nägi, et meedikud tegid ühele lapsele kunstlikku hingamist ja panid talle kaelatoe. «Selle järgi hinnates olid vigastused väga tõsised,» ütles pealtnägija.

Ta lisas, et äsja avatud mänguväljak on väga populaarne, kuid seal ei ole ohtlikes kohtades mingeid piirdeid ja puudub järelevalve.

Tallinna kiirabi juhi Raul Adlase sõnul on kiirabi alates 20. augustist Tondiraba parki neli väljakutset saanud: kahel juhul oli laps rulapargis viga saanud, ühel korral kukkus laps liumäelt alla ning korra kutsuti nad välja pingil maganud purjus mehe pärast.

«Mitte keegi neist ei vajanud tõsist ravi,» lisas Adlas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles