Urmas Reinsalu: linnavalitsus on Tallinna korruptsioonikese (2)

BNS
Copy
Urmas Reinsalu.
Urmas Reinsalu. Foto: Eero Vabamägi

Isamaa Tallinna meerikandidaat Urmas Reinsalu leiab, et pealinna linnavalitsus on Tallinna korruptsioonikese, viidates uuele skandaalile seoses Tallinna keskerakondlasest abilinnapea Eha Võrguga.

«Eha Võrk on olnud keskerakondliku Tallinna ringkaitse üks bossidest juba 2007. aastast. Seetõttu ei üllata mind hetkekski eilsed uudised Eha Võrgust ja politseist. Tema linnavalitsuse kabinetti otsib politsei läbi pidevalt. Viimati toimus see meedia andmetel selle aasta alul, aga ka näiteks 2015. aastal. Ühesõnaga, Võrgul pole minu usaldust kunagi olnud,» ütles Reinsalu kolmapäeval.

«Kui aga vastab tõele, et Eha Võrk on saanud kahtlustuse kriminaalkuriteos, oleks ta pidanud juba eile tagasi astuma ning linnapea Mihhail Kõlvart peaks tulema Tallinna linnavolikogu ette ning andma volinikele aru. Kui seda aga ei tehta, tuleb avaldada umbusaldust nii Eha Võrgule kui tervele linnavalitsusele,» jätkas Reinsalu.

«Kutsun kogu Tallinna opositsiooni koostööle selles küsimuses. Praeguseks on nii abilinnapea kui linnapea juba eilsest vait olnud. Arvestades massilist korruptsiooni Tallinna keskerakondlikus juhtimises, on see vaikimine karjuv,» lisas Reinsalu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles