The Wall Street Journal on nüüd eesti keeles Postimehes

BNS
Copy
The Wall Street Journali artikleid leiab nüüd ka Postimehest
The Wall Street Journali artikleid leiab nüüd ka Postimehest Foto: Postimees

Neljapäevast saavad Postimehe lugejad lugeda The Wall Street Journali lugusid eesti keeles Postimehest.

The Wall Street Journali lood, mis tuuakse lugejateni eesti keeles, on valitud välja Postimehe majandustoimetuse poolt ning on Eesti turu jaoks kõige aktuaalsemad.

The Wall Street Journal on USA suurim äri- ja majandusväljaanne, millel on üle maailma 2,8 miljonit tellijat. Nende ajakirjanike sulest on ilmunud kogu maailma vapustanud uurivad artiklid, Pulitzeri preemia väärilised arvamuslood ja globaalset ettevõtlust mõjutavad analüüsid. Praegugi käib USA-s kogu maailma valvsa pilgu all vereanalüüside idufirma Theranos asutaja Elizabeth Holmesi kohtuasi, mis sai alguse WSJ uuriva ajakirjaniku John Carreyrou pea aasta kestnud uurimistööst.

«Eemaldades keelebarjääri võimaldame kõigil eestlastel aru saada maailmamajanduses toimuvast. Neid teadmisi on üha rohkem tarvis. Rahvusvahelisel tasemel investeerimine on eestlaste seas üha populaarsem ja eesti ettevõtjad ei piirdu enam ammu oma ambitsioonides koduturuga. Kvaliteetne ajakirjandus annab võimaluse teha paremaid otsuseid,» selgitas Postimehe peatoimetaja Marti Aavik.

Kõik The Wall Street Journali lood on leitavad domeenil wsj.postimees.ee .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles