Politsei otsib kolmapäeval seenele läinud ja kadunuks jäänud vanahärrat

Postimees
Copy
Ilja
Ilja Foto: PPA

Politsei palub inimeste kaasabi selgitamaks välja 85-aastase Ilja asukohta. Mees läks 8. septembri hommikul Lüganuse vallas Aidu-Liiva küla kandis metsa seenele ning ei ole seniajani naasnud.

8. septembri hilisõhtul sai politsei teate, et Lüganuse vallas Püssis läks 85-aastane Ilja üksi seenele ja ei ole koju naasnud. Mehel on mäluprobleeme ja ta ei võtnud kaasa mobiiltelefoni. Mees käib sageli metsas seenel Aidu-Liiva küla kandis, samuti Suurlauka järve juures ning seal läheduses olevates turba rabades.

Politsei käivitas koheselt otsingud, kuhu kaasati koerajuht koos politseikoeraga ja päästeameti droon, kuid Iljad ei õnnestunud eile õhtul leida. Täna hommikul pani politsei kokku otsingurühma, kuhu kuuluvad politseinikud, politseikoerad, droonimeeskond ja politseikopter, kes jätkavad otsinguid.

Ilja on 160 sentimeetrit pikk, kiilaspäine ja kõhna kehaehitusega. Kodust lahkudes oli tal seljas pruun jope, hallid dressid, mustad kummikud ja peas tume müts.

Politsei palub kõigil, kes on Iljad näinud või omavad teavet tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles