TEHIKu kauaaegne juht lahkub omal soovil ametist

Brita-Maria Alas
, ajakirjanik
Copy
Katrin Reinhold
Katrin Reinhold Foto: TEHIK

Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskuse (TEHIK) direktor Katrin Reinhold lahkub pärast pea viieaastast juhtimist ametist omal soovil. 

Ameti teatel lahkub Reinhold ametist isiklikel põhjustel.

Reinholdi viimaseks tööpäevaks on 11. oktoober. Uue juhi leidmiseni jääb direktori ülesannetesse TEHIKu infosüsteemide halduse osakonna juhataja Rasmus Kästik ning avalik konkurss uue juhi leidmiseks viiakse läbi lähiajal.

«Viis aastat tagasi 60 töötajaga asutatud IKT kompetentsikeskus TEHIK on kasvanud ligi kolm korda suuremaks ning saanud riigi üheks olulisemaks IT-majaks, kus loodud e-teenuseid tarbivad kõik Eesti inimesed,» rääkis Reinhold. «Oleme oma meeskonnaga andud märkimisväärse panuse Eesti e-riigi arengusse ja usun, et kuna TEHIK on ka organisatsioonina nii tugev ning ühtehoidev, siis on uuel juhil võimalik selles vallas väga palju ära teha,» lisas ta.

Tervise- ja tööminister Tanel Kiige sõnul on TEHIK saavutanud silmapaistvaid tulemusi ka rahvusvahelises võrdluses ning olnud mitme e-teenuse loomisel teistele riikidele eeskujuks. 

TEHIK alustas tegevust 2017. aastal, mil konsolideeriti sotsiaalministeeriumi IKT osakond ja Eesti E-Tervise Sihtasutus.

TEHIK on uute e-teenuste loomisel partneriks nii sotsiaalkindlustusametile, haigekassale, terviseametile, tervise arengu instituudile, ravimiametile, tööinspektsioonile, Astangu kutserehabilitatsiooni keskusele ning võrdõiguslikkuse volinikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles