Juurikas. Väino ja Heino kolivad sisse (1)

, kultuuriajakirjanik
Copy
Sõiduauto BMW X6.
Sõiduauto BMW X6. Foto: Bmw ?

Meie majja kolis homopaar.

Maja on meil väike, kaheksa korterit. Elanikud on erksad, tundlikud ja sotsiaalselt aktiivsed, uudised levivad kiiresti.

Pealegi polnud mitte kuidagi võimalik mööda vaadata hiigelsuurest provokatsiooniliselt läikivast linnamaasturist, mis oli pargitud hoovis asuvale kogukonnaalale.

Meie hoovi kogukonnaala on selline koht, kus toimuvad majaelanike spontaansed kogunemised. Siin arutletakse aktuaalsetel päevateemadel, nagu näiteks kliima soojenemine, veganlus, migratsioon inimarengu mootorina, mahepõllunduse aspektid, sugu kui sotsiaalne konstruktsioon, vastutustundlik ettevõtlus, ravikanepi kasulikkus ja nõnda edasi. Siin toimuvad joogatunnid, käsitööleiva küpsetamise meistriklassid ja pannkoogihommikud mudilastele. Majas elavad poeedid loevad kogukonnaalal ette uusi luuletusi, muusikud esitlevad värsket heliloomingut, kunstnikud teevad kaasaegset kunsti. Kalamaja päevade ajal lööb kogu majarahvas kaasa traditsiooniks kujunenud kodukohviku projektis. Pakutakse laktoosi- ja gluteenivabu toite, mängib kvaliteetne popmuusika firma Melodija vinüülplaatidelt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles