Austria bordell pakub külmalaine ajal kodututele öömaja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Austrias Viinis asuv bordell avas nüüdse külmalaine ajal oma uksed kodututele, pakkudes neile öömaja.

Bordelli Red Rooms Laufhaus omanik Peter Laskaris kinnitas, et kuna temperatuur võib öisel ajal olla alla 20 miinuskraadi, siis lubavad nad kodutud enda ruumidesse magama, edastab orange.co.uk.

Bordell saab peavarju pakkuda kuni kümnele kodutule. Nad saavad ka sooja duši alla minna ning sooja kõhutäie.

«Teisi meie teenuseid me neile ei paku,» kinnitas Laskaris.

Laskarise sõnul on nende abi kodutute seas populaarne. Juba on ka teised bordellid kaalunud samasugust käiku.

«Meil on külmade ilmadega üsna vähe kliente olnud. Samuti on koolivaheaeg ja paljud inimesed on oma peredega linnast ära. Meil on mitmeid tühjalt seisvaid tubasid ja miks mitte kasutada neid heategevuse eesmärgil. Praeguse külmaga ei peaks mitte keegi tänavale jääma,» jätkas bordelliomanik.

Igas kodututele pakutavas toas on lai voodi ning vannituba. Kodututesse suhtutakse nagu hotelli külalistesse – iga päev saavad nad puhtad linad ja käterätikud.

«Andsin oma töötajatele käsu, et kümme tuba tuleb anda kodutute kasutada. Tahan pakkuda neile inimestele sooja ja süüa,» lausus Laskaris.

Laskarise sõnul on kodutute öömajad puupüsti täis ja see andis talle mõtte ise kodutuid majutada.

«Minu tüdrukute käsutusse jäi viis tuba, sellest praegusel talvisel ajal piisab. Mitte ükski mu töötajatest ei ole kodutute majutamise pärast kurtnud. Neil on hea meel, et saavad head teha,» selgitas bordelliomanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles