TV3: laste arvutimängupõrgu hoovis kaubeldakse uimastitega

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kesklinnas endises KGB-laste maja keldris Maneeži tänaval asub laste arvutimängupõrgu Atlantis Club, mille hoovis ja suisa uksel kaubitsetakse narkootikumidega.


Äripäev sai jälile ning ka fotodele jäädvustatud ühes Tallinna Maneeži tänava hoovis narkotehingu, millel näha olevaid isikuid politsei tuvastama asub, vahendasid TV3 «Seitsmesed uudised».

Internetikohviku omanik laiutab ajaleheartiklit lugedes ning fotosid vaadates käsi - tema on enda sõnul vaid ettevõtja ning hoovis toimuva eest ei vastuta.


Ajalehe artikli kirjelduste põhjal läheb selle maja hoovis äri aga väga hästi, sest voorivad pidevalt kallid autod ja käest kätte käivad kahtlased pakid.

Fotosid on nendest tehingutest tehtud enam kui üks ning korteriühistu esimees kinnitab, et haruldane selline vaatepilt ei ole.

Politsei tunnistab, et tõesti on Maneeži hoov nende huviorbiidis, kuid seda põhiliselt ümberkaudsete kahtlaste asutuste tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles