nädala kodu Vanast majast endale kodu ehitamine on elustiil

Kristina Madisson-Laht
Copy
Perekond Luhtaru Keilas oma maja terrassil. Neile on iseendale maja ehitamine elustiil. Vasakult pereisa Priit koer Alexaga (Ameerika Staffordshire’i terjer, lühidalt Amstaff), paremal pereema Triin, keskel pojad Oliver ja Romet.
Perekond Luhtaru Keilas oma maja terrassil. Neile on iseendale maja ehitamine elustiil. Vasakult pereisa Priit koer Alexaga (Ameerika Staffordshire’i terjer, lühidalt Amstaff), paremal pereema Triin, keskel pojad Oliver ja Romet. Foto: Mihkel Maripuu

Perekond Luhtaru oli nullindate lõpul uue kodu otsingul. Nad elasid vanemate juures kortermajas ja perre oli sündinud esimene laps. Rohelusse uppuv Vaikne tänav sobis beebiga jalutamiseks suurepäraselt. Seal köitis noorte tähelepanu pikalt tühjalt seisnud maja. Aga siis ei osanud nad arvata, et sellest saab nende kodu.

Triin oli pikka aega vaadanud kinnisvarakuulutusi, kui ühtäkki avastas, et huvi pakkunud maja oli müüki tulnud. «Helistasin kinnisvaramaaklerile ja sain teada, et juba poole tunni pärast on võimalik sellega tutvuma minna,» meenutab ta. «Võtsime pisipoja ja minu vanemad kaasa ning läksimegi.»

Nende silmele avanes lagunenud kõrvalhoonetega võssa mattunud kinnistu: tuhandel ruutmeetril kasvas 16 puud, lisaks ümbritses maja sirelite massiiv. «Saime vaevu hoovis jalutada, maja sisemus oli pisike ja pime, aga me Priiduga nägime midagi muud,» räägib Triin uue kodu äratundmisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles