Valimiskähmlus kuurortlinnas ehk Igavene linnapea versus TikToki kangelane (3)

Nele Kullerkupp
, reporter-toimetaja
Copy
Haapsalus Posti tänaval maha võetud puud. Linnapea Sukles ütles, et pigem tõstsid need häält, kes Haapsalus ei ela, linna elanikud paistsid olukorda mõistvat.

 
Haapsalus Posti tänaval maha võetud puud. Linnapea Sukles ütles, et pigem tõstsid need häält, kes Haapsalus ei ela, linna elanikud paistsid olukorda mõistvat.  Foto: Arvo Tarmula/Lääne Elu

Haapsalu pikaaegne linnapea, valimisliidu HaRi (Haapsalu ja Ridala) esinumber Urmas Sukles läheb valimispäevale vastu enesekindlalt, öeldes, et suvekuudel palju kirgi kütnud Haapsalu peatänava remont ning selle käigus pärnapuude allee langetamine tema toetust ei kõiguta.

«See oli ühe ehituse algus, millele Haapsalu elanikud reageerisid arusaamisega. Kisa tuli pigem nendelt, kes ei ela Haapsalus. See, et Eestimaal on palju inimesi, kes avaldavad arvamust iga asja suhtes ja seda negatiivses kontekstis, ei ole mulle üllatus,» võttis Sukles teema kokku.

Sama entusiasmiga ei suhtu puudraamasse, nagu ta ise seda nimetab, Reformierakonna Haap­salu linnapea kandidaat Roger Tibar, kelle hinnangul võis teeremont olla küll kauaoodatud ja vajalik, kuid viis, kuidas seda kohalikele elanikele selgitati, suisa lubamatu.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles