meelelahutus Naised keldrisse ja muusika mängima

Betty Ester-Väljaots
Copy
R. Kelly on kuulutatud üheks kõige võikamaks seksuaalkurjategijaks.
R. Kelly on kuulutatud üheks kõige võikamaks seksuaalkurjategijaks. Foto: Kabik/ Starlitepics/Mediapunch Inc. Via Www.imago-images.de

Avalikkuse ette on jõudnud kaks suurt kohtuasja, mille ühiseks nimetajaks on üleilmne muusikatööstus. Esimene neist musta muusika tähe R. Kelly alaealiste prostitutsiooniga seotud kohtujuhtum ja teine Britney Spearsi eestkoste kaasus. Neid kahte juhtumit kokku kleepida on mõttetu, sest R. Kelly puhul on tegemist kurjategijaga ning Britney juhtumis on staar kannataja rollis.

Kumbagi kaasust on aastaid üritatud kohtukulli ette tuua, kuid selgub, et kui sul pole verest tilkuvat mõrvarelva või muud käega katsutavat asitõendit, siis USA seadused ja õigussüsteem on tõendite tunnistamisel üsna jõuetu.

Mida rohkem inimlikke faktoreid nagu tunded ja mälestused, seda rohkem on võimalusi, kus heades ülikondades teatraalsed ja edevad, kuid nutikad advokaadid suudavad oma klientide mustad teod puhtaks pesta. Kellele jääb õigus, kui on sõna vastu sõna ja mängus on suured rahad?

Britney kannatused venisid aastatepikkuseks, kuna tema isa ja tema käsilased lasid rahamasinal laulda ja tantsida, sest natuke on ju veel võimalik välja pigistada naiseks sirgunud popiprintsessist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles