SAPTK korraldab Tallinnas Vabaduse väljakul meeleavalduse (15)

BNS
Copy
SAPTK-i juht Varro Vooglaid
SAPTK-i juht Varro Vooglaid Foto: Tairo Lutter

Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) korraldab 23. oktoobril algusega kell 12 Tallinnas Vabaduse väljakul suure meeleavalduse vaba ühiskonna kaitseks.

Meeleavaldus korraldatakse selleks, et nõuda Covid-19 vastases võitluses austuse taastamist vaba ühiskonna aluseks olevate põhimõtete vastu.

Korraldajad rõhutavad, faktiline sundvaktsineerimine ei ole vastuvõetav ja peab lõppema. Vaktsineerimise vabatahtlikkuse põhimõtet peab austama reaalselt, mitte vaid deklaratiivselt.

Samuti rõhutatakse, et inimestele tuleb teha Covid-19 varajase koduse ravi võimalused kättesaadavaks, et statistilisi andmeid koroonaviiruse leviku kohta ühiskonnas tuleb esitada ausameelselt ning et avaliku võimu poolt sihilik hirmu külvamine ei ole lubatav.

Meeleavaldus on registreeritud ning seda korraldab Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks koos partneritega. Korraldajad kinnitavad, et suure meeleavalduse läbiviimisel pannakse erilist rõhku turvalisuse tagamisele, milleks palutakse ka politsei abi.

Meeleavaldusele oodatakse üle 5000 inimese üle Eesti.

Kommentaarid (15)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles