TV3: Erika tänava munitsipaalmajas vohab hallitus

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Erika tänava munitsipaalmaja elanikud on abitud kaitsmaks end kõikjal majas vohava hallituse ja fassaadi katvate vetikate eest.


Korteriühistut maja korrastamiseks luua ei saa, kuna hoone kuulub linnale. Mingit abi linnalt pole vaatamata korduvatele lubadustele saabunud, vahendasid TV3 «Seitsmesed uudised».

Tallinna abilinnapea Eha Võrk kinnitas, et tegemist pole siiski seene vaid vetikaga. Enamikele ei valmista aga niivõrd muret mitte maja esteetiline välimus vaid hallitus, mis maja seest närib.

Abilinnapea kinnitusel on probleemist räägitud alates sügisest. Erika tänava eeskõnelejal on selles osas proua Võrgule mitmeid etteheiteid. «Ma saan aru, et ta ei ole siiani üheski munitsipaalmajas käinud.»

Kõik osapooled on ühel nõul aga selles, et hallituse põhjuseks puudulik ventilatsioon. Võrk aga leiab, et elanikud on oma vannitube ise liiga vähe tuulutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles