Triiton tõi pered sulgpallima­

Copy
Meistriliiga tublimad olid pereturniiril (vasakult) Rasmus ja Anti Roogsoo (III koht), Elisaveta ja Anton Berik (I koht) ning Oskar ja Marko Männik.
Meistriliiga tublimad olid pereturniiril (vasakult) Rasmus ja Anti Roogsoo (III koht), Elisaveta ja Anton Berik (I koht) ning Oskar ja Marko Männik. Foto: Silja Segal

Sel pühapäeval toimus A. Le Coqi spordihoones pika traditsiooniga sulgpalliklubi Triiton sügisturniir perepaaridele, sel korral mängiti neljas tugevusliigas ja osales 32 paari.

Meistriliigas võidutsesid juba mitmendat korda õde-vend Elisaveta ja Anton Berik, neile järgnesid Oskar ja Marko Männik ning Rasmus ja Anti Roogsoo.

A-liigas mängis Anti Roogsoo koos tütre Ilona Roogsooga ning üheskoos võideti kolmas koht. Esikoha teenisid samas Lumikki ja Su­sanna Liias, jättes teiseks meespaari Karl-Markus ja Erko Kasekampi.

B-liigas noppisid kaks kõrgemat kohta segapaarid. Täpsemalt: võit läks Samantha ja Martin Kajandile, teiseks võitlesid end Oliver Puhtla ja Tiina Kask. Kolmandana pääsesid sedapuhku auhinnalaua juurde Susan Siimus ja Kristel Liivapuu.

C-liigas oli kõige rohkem kindlust naispaaril Eileen ja Raili Pärsimil. Timoti ja Gunneli Kuusk olid nende järel teised ning Kaspar ja Ago Kaasik saavutasid kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles