Lääneranna vallas kandideeriv Eeva Helme: närv on sees küll

Copy

Martin Helme abikaasa Eeva Helme kandideerib kohalike volikogude valimistel Lääneranna vallas ning ei välistanud ka riigikogu valimistel osalemist.

Eeva Helme sõnul ei tegelenud veenmistööga mitte tema abikaasa Martin Helme, vaid EKRE esinumber Läänerannas Meelis Malk. «Kevadest saadik käis mulle peale. Alguses tagasihoidlikumalt, aga ikkagi mitme kuu vältel ja tema tegi veenmistöö ära.»

Peamised argumendid oli tal, et Lääneranna valda on vaja värskemat verd ning nimekirja on vaja alati ka naisi. Ta tõdes, et närv on sees ja eriti põhjusel, et eeldatakse, et Helme nimi peaks hääled koju tooma. «Ma ise ei ole selles väga veendunud, kuna ma kandideerin maakohas. Seal inimesi ei võeta nii kiiresti omaks. Meie nimekirjas on näiteks üks mees 17. sajandist oma juurtega seal. Mul pole midagi seal vastu panna.»

Helme ei tõtanud välistama, et ta kandideerib ka 2023. aastal, hetkel on riigikogus neli Helmede piirkonna liiget. «Aga võib-olla pole see neljas ka viimane?» märkis ta ja nentis, et tahes-tahtmata on ka lastel poliitikahuvi olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles