Riia NATO keskuse asejuhiks sai Einar Linn

BNS
Copy
Einar Linn
Einar Linn Foto: Liina Notta

Esmaspäevast alustab Riias asuva NATO strateegilise kommunikatsiooni kompetentsikeskuse asedirektorina tööd Einar Linn, kes võtab teatepulga üle Peeter Talilt.

Linn on lõpetanud avalikkussuhete ja teabekorralduse eriala Tartu ülikoolis ning 2007. aastast alates töötanud erinevatel ametikohtadel kaitsepolitseiametis.

Riigisekretär Taimar Peterkopi sõnul järjest kasvab infokorratuse roll ühiskondade destabiliseerimisel ning Riia keskus on selle vastu võitluses üks võimekamaid. «Eesti oli selle keskuse asutajate seas ning võimalus täita seal asedirektori positsioon on meile suureks tunnustuseks. Usun, et Einar jätkab edukalt eelmiste asedirektorite Aivar Jaeski ja Peeter Tali jälgedes,» ütles Peterkop.

NATO strateegilise kommunikatsiooni kompetentsikeskus loodi 2014. aastal Läti eestvedamisel Riiga ning selle töösse panustavad Lätile lisaks veel Eesti, Saksamaa, Itaalia, Leedu, Poola, Ühendkuningriik, Holland, Soome, Rootsi, Kanada, Slovakkia, Taani ja USA. Liitumas on Prantsusmaa ja Ungari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles