OTSEPILT Arutelu: kas noortel on Tallinnas hea elada?

Postimees
Copy
Õpilane, noor.
Õpilane, noor. Foto: Urmas Luik

Üha enam on süvenemas trend, et ühiskonnaelu protsessides saavad ja tahavad kaasa rääkida meie noored. Äsja lõppenud kohalike omavalitsuste valimiste tuules avati sel esmaspäeval kandideerimise Tallinnas noortevolikogusse. Postimehe Facebooki lehel on täna kell 17 algavale arutelule võimalik otsepildi vahendusel kaasa elada.

Kas noortel on Tallinnas hea elada? Ja kuidas muuta linn noortesõbralikumaks? Seda arutavad täna viis aktiivset noort pealinlast: Gemma Bernadette Kits (EKRE/Sinine Äratus), Emily Mirelle Vutt (Noored sotsiaaldemokraadid), Laura Sofie Tohver (Reforminoored), Dmitriy Fadin (Kesknoored), Kirke Leinatamm (Eesti200) ja Linda Lees (Rohelised).

Millistele järeldustele koos jõutakse ja kui lihtne on saavutada konsensust - seda aitab välja selgitada vestlusjuht, ajakirjanik Kristjan Pihl.

Tallinna noortevolikogusse valituks osutunud 14-21 aastased tallinlased saavad kaasa rääkida teemadel, mis puudutavad neid ennast: haridus, noortepärane linnaruum ja vaba aja veetmise võimalused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles