Wisconsinis sai tulistamises surma kolm ja haavata kaks inimest

Copy
Kenosha politsei sündmuskohal.
Kenosha politsei sündmuskohal. Foto: Pete Wicklund/Scanpix

Wisconsini osariigis asuva Kenosha linnas sai kolmapäeval tulistamises surma kolm ja haavata kaks inimest, teatasid USA võimuesindajad.

Politsei usub, et tulistaja on hukkunute hulgas.

Politsei sai hädakõne kell 22.40 ja esialgu oli sealt kuulda vaid arusaamatu karjumine. Dispetšerid määrasid aadressi Kenoshas, mis asub umbes 80 kilomeetrit Milwaukeest lõuna pool.

Sündmuskohale jõudes avastasid politseinikud kolm laipa ja kaks haavatud inimest, kellest üks toimetati kiirabiga ja teine kopteriga haiglasse.

«See paistab olevat koduvägivalla juhtum ja me usume, et tulistamise eest vastutav isik on üks majas lebavatest surnud inimestest,» seisis Kenosha politseiamet avalduses.

Politsei täpsustuse kohaselt hukkusid tulistamises 18-aastane Marian Pizzaro ja 17-aastane Sebastian Perez-Alvarez. Arvatakse, et tulistajaks oli 24-aastane Jostin Gutierrez-Pagan, kes samuti surnuna leiti. Vigastada said 35-aastane Luz Pizarro-Perez ja 14-aastane poiss.

Tulistamise asjaolusid uuritakse.

«Oleme kogukonnana šokeeritud ja kurvad nende mõttetute inimkaotuse pärast,» ütles Kenosha linnapea John Antaramian.

«Sel aastal on meil olnud 12 tapmist ja kaks kolmandikku juhtudest on põhjustatud perevägivallast. Tundub, et praegused raskused, millega inimesed silmitsi seisavad - sealhulgas pandeemia - on mõnes majapidamises konflikti eskaleerinud. Kui teate hädasolijaid, siis kaaluge palun kogukonna ressursside jagamist, et leida neile vajalikku abi,» kõneles meer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles