Synlab annetas Punasele Ristile ligi 30 000 eurot

BNS
Copy
Eesti Punane Rist
Eesti Punane Rist Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Punane Rist, kes ise on tavaliselt aitaja rollis, sai Synlab Eestilt ligi 30 000 euro suuruse sihtotstarbelise annetuse.

«Otsisime juba mõnda aega võimalust soetada endale praktilised sõidukid, et katta Ida- ja Lääne-Eesti transpordivajadusi. Õpetame seal esmaabi, teeme ennetustööd ning jagame toidu- ja hügieenipakke. Synlabi toel ostetud sõidukid lubavad meil jõuda kiiresti kõikjale ning olla operatiivselt abiks neile, kes seda kõige enam vajavad,» on Eesti Punase Risti peasekretär Arvi Perv tänulik.

Synlab Eesti kommunikatsioonijuht Gerly Kedelauk selgitas, et nad soovivad jätkuvalt toetada tervishoiu ja sotsiaalvaldkonna projekte, mille panus ühiskonna heaollu on pikaajaline. «Oleme sel aastal toetanud hooldekodusid madratsite ja tahvelarvutitega, sadu sportlasi läbi Eesti Olümpiakomitee ning kümneid kultuuriasutusi, SOS-perevanemaid ja teisi. Eesti Punasele Ristile otsustasime teha ligi 30 000-eurose annetuse, sest nende tegevus on seotud tervise hoidmise ja enimhaavatavate abistamisega, mis on osa Synlab Hoolib programmi kontseptsioonist.»

Kedelauk täiendas, et toetama kannustab teadmine, et tänu kingitud autodele jõuab abi pidevalt ja kiiresti selle vajajateni ning tõsiasi, et iga Punase Risti esmaabikoolituse läbinu oskab päästa elu.

Punase Risti peamised tegevusalad on ennetustöö, esmaabiõpe ning toidu- ja hügieeniabi andmine enimhaavatavatele. Samuti ollakse toeks riigile ja kohalikule võimule nii kriiside ajal kui ka tavaolukorras, aidates kõikjal Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles