Politsei on kahe kuuga kontrollinud piirangutest kinnipidamist 15 000 kohas (3)

Copy
Politseinikud ja terviseameti töötajad kontrollisid suvepealinna söögikohtades ja meelelahutusasutustes koroonareeglitest kinnipidamist. Foto on illustratiivne.
Politseinikud ja terviseameti töötajad kontrollisid suvepealinna söögikohtades ja meelelahutusasutustes koroonareeglitest kinnipidamist. Foto on illustratiivne. Foto: Tiit Loim

Politsei- ja piirivalveameti kriisistaabi juhi abi Tago Trei rääkis, et viimase kahe kuu jooksul on politsei vestelnud rohkem kui 17 000 inimesega, juhtinud nende tähelepanu piirangute vajalikkusele ning kontrollinud piirangutest kinnipidamist enam kui 15 000 kohas.

«Alates 16. augustist on käidud kontrollimas rohkem kui 15 000 kohas. Nende hulgas ligi 5000 korral ühissõidukites, ligi 9000 korral poodides, käidud rohkem kui 500 meelelahutuskohas ja ligi 140 korral kirikutes, üle sajal avalikul üritusel ja ligi 2000 korral muudes avalikes siseruumides,» ütles politsei- ja piirivalveameti kriisistaabi juhi abi Tago Trei.

«Selle aja jooksul on politsei vestelnud rohkem kui 17 000 inimesega, juhtinud nende tähelepanu piirangute vajalikkusele. Eelkõige on need vestlused puudutanud maskikandmise eiramist,» sõnas Trei.

Politsei on selle aja jooksul tuvastanud üle 50 isolatsioonikohustust rikkunud piiriületaja, üle 40 karantiini rikkunud haige ja üle 40 isolatsioonikohustust eiranud lähikontaktse.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles