Reaalajas börsikursid nüüd Postimehe investeerimisportaalis

Copy
Börs, valuutakursid
Börs, valuutakursid Foto: Unsplash

Nüüdsest ei pea otsima enam kaugelt ei börsikursse ega ka erinevate krüptovaluutade omi, sest need jooksevad otse sisse Postimehe investeerimisportaali investor.postimees.ee.

Olulisema majandusteave ja börsikursid leiab nüüd koos Postimehe investeerimisportaalist investor.postimees.ee. Päises uuendub reaalajas teave nii Balti börsi hindade, kui ka maailma suurimate indeksite, toorainete ja krüptovaluutade kohta. Näiteks saate teada, et mõni krüptovaluuta on päevaga vähemalt 10% tõusnud või vähenenud, samas kui reaalmaailma valuuta pole ühest päevast palju muutunud.

Teavet reaalmaailma ja virtuaalsete valuutade kohta uuendatakse ööpäevaringselt, vaid üheminutilise viibega, seega on viimased hinnad on lugejatele alati kättesaadavad. Kokkuvõtlik tabel, kuvades nii muutusprotsendid kui ka suurimad langejad ning tõusjad indeksite vallas, aitab teha teadlikumaid investeerimisotsuseid, aga ka hinnata üksikute aktsiate või isegi sektorite ning kogu reaalmaailma ja virtuaalse majanduse praeguseid suundumusi.

Lisaks päises olevatele kurssidele, kuvatakse kõik hinnad korraga üheleheküljelisel tabelil, et seda oleks lihtne lugeda. Tabeli kokkuvõtlik disain muudab näiteks hindade võrdlemise lihtsamaks. Vaata neid klikates siia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles