Õpilased: kaugõppest saab asja siis, kui meid ei jooksutata nädalate kaupa kodu ja kooli vahet (4)

Copy
Koolipoiss Lukas klassiruumis. Need, kelle hinded paranesid kaugõppes, on rahul, aga on ka neid õpilasi, kes õpiksid pigem kooliruumides kui kodus.
Koolipoiss Lukas klassiruumis. Need, kelle hinded paranesid kaugõppes, on rahul, aga on ka neid õpilasi, kes õpiksid pigem kooliruumides kui kodus. Foto: Madis Veltman

Kolmapäeval teatas Tallinna linnavalitsus, et kõik Tallinna koolide 4.-8. klasside õpilased suunatakse 1. novembrist distantsõppele. Valitsus on seni aga rõhutanud koolide avatuse põhimõtet.

Kolmapäeval teatas Tallinna linnavalitsus, et kõik Tallinna koolide 4.–8. klasside õpilased suunatakse 1. novembrist kaugõppele. Valitsus on seni aga rõhutanud koolide avatuse põhimõtet.

Ajal, mil haridus- ja teadusministeerium nuputab, kuidas jätkata keerulises koroonaolukorras õppetööd, tegi Tallinna linnavalitsus kiire otsuse: esmaspäevast pealinna 4.–8. klasside õpilased enam koolimajas õppida ei saa. Kaugõppe kasuks otsustas ka Pärnu linn ja sama plaanib Narva. Haridus- ja teadusminister Liina Kersna arvates tuleks siiski lähtuda olukorrast konkreetses koolis.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles