Postimehe äpp on nüüd ka nutikellas Apple Watch. Nii näed oma randmelt alati värskeid uudiseid ning saad kuulata Duo Meedia raadiosaateid otse või hiljem järele.

Käekell ei ole ammu enam pelgalt abimees õigel ajal õigesse kohta jõudmiseks. Tänapäevasel nutikellal on palju funktsioone, mis muudavad aktiivse ja toimeka inimese elu lihtsamaks.

Oma hakkajate lugejate huve silmas pidades lõi Postimees rakenduse Apple Watchi nutikellale, mille ekraanilt saab värsketest uudistest ülevaate. Lisaks saab äpi abil kuulata oma lemmikraadiot, olgu selleks Elmar, Kuku, MyHits või venekeelsed Narodnoe ja DFM raadio. Apple Watchi nutikella omanik saab nende raadiokanalite saateid ka järele kuulata.

Tänu uuele kellarakendusele püsivad Postimehe lugejad Eestis ja maailmas toimuvaga kursis isegi siis, kui telefoni käepärast pole. Kella kaudu raadiosaadete kuulamine on mugav lahendus sportimisel, jalutuskäigul või muudel hetkedel, mil pole aega telefoniga jännata.

Postimehe rakendus on kõigile Apple Watchi kasutajatele tasuta ning selle nutikella paigaldamiseks peab olema telefoni tõmmatud Postimehe äpp.

Copy