Saar Tallinna koalitsioonikõnelustest: kolme-nelja kohtumist läheb veel vaja (1)

Copy
Indrek Saar.
Indrek Saar. Foto: Mihkel Maripuu

Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimees Indrek Saar vihjas ERR-ile antud intervjuus, et kõnelused Tallinnas Keskerakonnaga koalitsiooni moodustamiseks loodetakse lõpule viia sel nädalal.

Seniseid läbirääkimisi kirjeldas Saar töistena, ent konkreetseid jutupunkte ei soovinud veel avaldada. «Ega ükski koalitsioonilepe ei ole reeglina kokkulepitud enne kui ei ole kõiges kokku lepitud,» selgitas Saar.

Kõnelustega loodetakse sel nädalal ühele poole saada, kuid teemasid, mille üle arutleda on veel küllaga: «Me võtame selle jaoks täpselt nii palju aega, kui palju selleks, et sisuliselt ikkagi punktid läbi arutada, aega võtab.» Saar oletas, et lõpliku liidu sõlmimiseks võib vaja minna vähemalt kolme-nelja kohtumist.

Keskerakond ja sotsiaaldemokraadid alustasid sisuliste kõnelustega eelmise nädala alguses. Sotsiaaldemokraate esindavad võimuläbirääkimistel Indrek Saar, Raimond Kaljulaid ja Jevgeni Ossinovski. Keskerakonna delegatsiooni kuuluvad Mihhail Kõlvart, Jüri Ratas, Tiit Terik ja Lauri Laats.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles