Joobes peaga lõbusõidust võlgadeni kogu eluks (1)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Bolti rendiauto tegi Tartu maanteel õhulennu.
Bolti rendiauto tegi Tartu maanteel õhulennu. Foto: Lugeja foto

Jalakäija hukkumine, kokkupõrge kiirabiautoga ja kraavi lennanud uhke BMW – järjepanu laekub teateid Bolti rendiautode joobes juhtide põhjustatud avariidest. Välistades alkoluku, vaeb Bolt nüüd võimalusi, kuidas säästa mainet ja hoida vastutustundetuid inimesi oma suurest autopargist eemal.

Alates maikuust, kui Bolt Drive teenust pakkuma hakkas, on meediasse jõudnud mitmed ahhetama panevad juhtumid. Juulis tegi kriminaalses joobes juhiloata mees rendiautoga õhulennu, septembris hukkus rendiauto joobes juhi tõttu 39-aastane mees, eelmisel kuul aga sõitis joobes neiu Tiskres kraavi Bolt Drive’i ühe uhkema masina, uue BMW kupee.

See, et liikluskindlustus joobes juhi põhjustatud õnnetuse puhul abiks pole, nii et kõik kulud jäävad tema enda kanda, tuli Bolt Drive’i suunajuhi Lukas Yla sõnul asjaosalistele suure üllatusena. Esmalt küsitakse juhilt küll selgitusi, kuid seejärel antakse talle teada, et summa, mida maksta tuleb, on suur. «Üldiselt on see šokk,» kirjeldas Yla juhtide esmareaktsioone. ​«Nad eeldavad, et maksan 2000 eurot trahvi, kindlustus katab ja mida sa rohkem minust tahad. Siis teed selgeks, et olukord on ikka tõsisem.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles