Tallinna õpilased tõenäoliselt järgmisest nädalast veel koolipinki ei pääse (6)

Alexandra Saarniit
, ajakirjanik
Copy
Õpilased koolipingis.
Õpilased koolipingis. Foto: Sander Ilvest

Tallinna koolijuhtide hinnangul tuleks kaugõpet veel nädala võrra pikendada ning lõplik otsus selle kohta langetatakse homme, vahendas ERRi uudisteportaal.

Tallinna koolijuhid pidasid täna linnaga nõu koolides rakendatud meetmete üle ning Tallinna haridusameti juhataja Andres Pajula sõnul jõuti järeldusele, et meditsiinilisest ja immunoloogilisest aspektist peaksid piirangud kestma vähemalt kaks nädalat. 

«Kui piirangutega jätkata, siis oleks mõistlik jätkata samas vanusegrupis, kus tänagi piirangud on,» ütles Pajula ja lisas, et lõplik otsus, kas praeguse distantsõppega jätkatakse veel nädala, teeb linnavalitsus kolmapäeval. 

Arutelu oli Pajula sõnul ka koolides testimise üle, kus arvamused jagunesid võrdselt: «Kindlasti koolid saavad testimisega hakkama, aga palju oli küsimusi testimise osas, kuidas seda kõige mõistlikum oleks teha – kas anda test koju vanematele kaasa või teha koolis kohapeal». 

Pajula rõhutas, et nende soov on, et pärast kahenädalast perioodi saaksid lapsed taas koolis käia ning nende edasised sammud on välja mõelda, kuidas koolides edaspidi hajutamine toimub. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles