Kultuuritegelaste umbusaldusavalduses näeb Anneli Ott reformierakondlaste karvast kätt

Toomas Kask
, Saatejuht
Copy
«Ma olen pärit maapiirkonnast ja pean tunnistama, et naisena poliitikas on tulnud 20 aasta jooksul palju seista silmitsi olukorraga, kus need oleksid justkui argumendid, mis annaksid põhjuse öelda halvasti,» tunnistas ta.
«Ma olen pärit maapiirkonnast ja pean tunnistama, et naisena poliitikas on tulnud 20 aasta jooksul palju seista silmitsi olukorraga, kus need oleksid justkui argumendid, mis annaksid põhjuse öelda halvasti,» tunnistas ta. Foto: Sander Ilvest

Kultuuriminister Anneli Ott nentis, et tagasiastumise üheks põhjuseks kujunes muuhulgas ka valitsuse sildistav ja häbimärgistav vaktsineerimispoliitika. «Me peame rohkem otsima võimalusi, kuidas mitte ühiskonda lõhestada,» märkis ta.

Minister Ott tunnistas käsi südamel, et tagasiastumine oli tema isiklik otsus. Ta märkis, et mõte amet maha panna küpses juba mõnda aega. «Lõpliku otsuse tegin kaks päeva tagasi,» lausus ta.

Peaminister Kaja Kallas kommenteeris sotsiaalmeedias, et otsus oli ainuõige. Samuti ei mõistnud Keskerakonna esimees Jüri Ratas Oti sammu hukka. «Ma arvan, et valitsuskoalitsioon teab väga täpselt minu seisukohti. Olen neid pidevalt väljendanud,» sõnas Anneli Ott.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles