Lasnamäe linnaosavalitsuse juures saab end vaktsineerida

BNS
Copy
Vaktsineerimisbuss.
Vaktsineerimisbuss. Foto: Erakogu/Confido

Lasnamäe linnaosavalitsuse juures pargib esmaspäevast reedeni vaktsineerimisbuss, kus saab ennast koroona vastu vaktsineerida või teha tõhustusdoosi.

Vaktsineerima on oodatud kõik Eesti elanikud alates 12. eluaastast. Täiskaitse saavutamiseks on väga oluline läbida kogu vaktsineerimiskuur ja mitte loobuda teisest kaitsesüstist. 

Teise kaitsesüsti aja ja koha saab teada esimese doosi tegemisel. Vaktsineerima tulles peab kaasa võtma ID-kaardi või passi, eelnev registreerimine ei ole vajalik.

Qvalitase arstikeskuse vaktsineerimisbuss töötab aadressil Pallasti 54 asuva Lasnamäe linnaosavalitsuse hoone ees esmaspäevast reedeni, inimesed on oodatud vaktsineerima kella 10–17.

«Alustame esmaspäeval üksi elavatele eakatele abipakkide jagamisega ning ootame nädala vältel linnaosavalitsusse paari tuhandet inimest. See on hea viis ühendada abipaki kättesaamise kaitsesüsti tegemisega, kuid muidugi ootame ka kõiki teisi soovijaid vaktsineerima,» ütles linnaosavanem Vladimir Svet.

Abipakk koos esmatarbevahendite ja toiduainetega on ette nähtud Lasnamäel elavatele üksikutele vanaduspensionäridele, kelle igakuine sissetulek jääb alla 582 euro. Abipakke jagatakse Lasnamäe linnaosavalitsuses alanud töönädala jooksul kella 9–17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles